Alle diensten

Cabinet staat voor u klaar met deskundig en helder advies op het gebied van fiscale en financiële kwesties, overnames en herstructureringen, start-ups, bedrijfsopvolging, estate-planning, HRM, administratie en loonadministratie. Persoonlijk, laagdrempelig en altijd één vast aanspreekpunt.

Belastingadvies

Ondernemers en particulieren worden geconfronteerd met tal van fiscale vraagstukken en snel veranderende fiscale wetgeving. De fiscalisten van Cabinet begeleiden u hier graag bij. Wij geven fiscale adviezen in de breedste zin van het woord. Denk aan bedrijfsstructuren, herstructurering en bedrijfsopvolging, estate-planning, emigratie en immigratie, nationale en internationale fiscale vraagstukken. Door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen, houden wij onze kennis op peil zodat u kunt rekenen op een correcte advisering.

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

lees meer >

Administratie

Uw financiële gegevens vormen het hart van de onderneming. Maar wat betekent dit? Wat vertellen cijfers u en wat kunt u ermee? Welke beslissingen neemt u, nu en in de toekomst? Vragen waarbij de adviseurs van Cabinet u van dienst zijn. Uw administratie vormt het startpunt voor het samenstellen van de financiële gegevens van uw onderneming. Dit kunnen jaarcijfers zijn maar ook tussentijdse maand- of kwartaalcijfers. Van belang is dat dit samenstelproces getrouw (betrouwbaar, tijdig, juist en volledig) gebeurt zodat er bruikbare financiële informatie ontstaat. Informatie die niet alleen het verleden weerspiegelt maar van waaruit uw accountant ook een prognose of (taakstellend) budget kan samenstellen.

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst! 

lees meer >

HRM diensten

Human Resource Management, afgekort HRM, is een veelgebruikte term voor personeelsbeleid, ‘personeelszaken’ of ‘strategisch personeelsmanagement’. Onder HRM verstaan wij het brede gebied van personeelsadministratie, het menselijk kapitaal en mensgerichte ontwikkelingsvraagstukken.

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst! 

lees meer >