Belastingadvies

Breed scala aan fiscaal advies

Ondernemers en particulieren worden geconfronteerd met tal van fiscale vraagstukken en snel veranderende fiscale wetgeving. De fiscalisten van Cabinet begeleiden u hier graag bij. Wij geven fiscale adviezen in de breedste zin van het woord. Denk aan bedrijfsstructuren, herstructurering en bedrijfsopvolging, estate-planning, emigratie en immigratie, nationale en internationale fiscale vraagstukken. Door regelmatig cursussen en opleidingen te volgen, houden wij onze kennis op peil zodat u kunt rekenen op een correcte advisering.

belastingadvies voor Ondernemers

Wilt u een onderneming starten of juist staken? Uitbreiden of inkrimpen? Uw bedrijf vestigen in het buitenland, of het juist overdragen en uw nalatenschap regelen? Vraagt u zich af of uw onderneming de juiste rechtsvorm heeft? Wilt u ‘iets’ doen aan uw pensioenvoorziening? En u wilt bij al u beslissingen optimaal gebruik maken van de steeds weer sterk veranderende fiscale wetgeving? 
Neem dan contact op met Cabinet.

Voor een ondernemer is de fiscaliteit rondom zijn onderneming geen kerntaak. U moet daarom kunnen vertrouwen op een partner die u begeleidt in het opzetten en onderhouden van een fiscaal optimale structuur. Dat geldt zowel voor de IB-ondernemer (eenmanszaak, ZZP’er, maatschap en VOF) als voor de DGA. De vragen die u heeft zijn bovendien bekend terrein voor onze fiscalisten. Wij hebben ruime ervaring in de (belasting)adviespraktijk en volgen fiscale ontwikkelingen in wet- en regelgeving nauwlettend om u optimaal te kunnen adviseren. Uiteraard verzorgt Cabinet alle soorten belastingaangiftes, bezwaar- en beroepschriften en zowel privé als zakelijk en bieden wij ondersteuning bij (belasting)controles.

belastingadvies voor Particulieren

De fiscale wetgeving in ons land en omringende landen is dermate complex dat ook de particulier steeds vaker behoefte heeft aan ondersteuning en advies. Wij ondersteunen u bij vragen over de aftrek van hypotheekrente, verschillende vormen van pensioensparen, huwelijkse voorwaarden, schenkingen en testamenten. Daarnaast geven wij advies bij emigraties, immigraties en echtscheidingen.

Bij adviezen over huwelijkse voorwaarden, schenkingen, testamenten en echtscheidingen werken wij nauw samen met uw notaris en advocaat om voor u het beste resultaat te bereiken.

 

Bel me terug

Wilt u meer weten over deze dienst?

Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
1 + 4 =
  andere rekenopgave