Consultancy

24/7 inzicht met slimme IT-oplossingen

Als uw boekhouding één keer per maand of kwartaal wordt verwerkt kunt u tegen een achterstand in managementinformatie aanlopen. Wilt u op elk gewenst moment kunnen zien wat het financiële resultaat is van een project? Of wat de gerealiseerde inkomsten en gemaakte kosten per individuele werknemer zijn? Dat kan dankzij de slimme IT-oplossingen van Cabinet.

Bepalen van de kerncijfers

Een jaarrekening is nodig voor de Belastingdienst, en interessant voor eventuele stakeholders. Maar welke informatie heeft u als ondernemer zelf nodig om dagelijks beslissingen te kunnen nemen? Die gegevens maken wij graag voor u inzichtelijk door uw administratieve stroom zo optimaal mogelijk in te richten. Zo beschikt u 24 uur per dag over een up-to-date financieel overzicht van uw onderneming.

Stroomlijnen van administratieve processen 

Als we eenmaal weten welke cijfers voor u het belangrijkst zijn gaan we aan de slag met de inrichting van de administratieve vastlegging. Dit op basis van onze AFAS software. Waar mogelijk maken we koppelingen met andere software applicaties die u gebruikt. Hoe ver deze integratie gaat bepaalt u zelf. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met uw kassa systeem of tijdregistratie systeem. Doordat gegevens niet meer handmatig van het ene systeem naar het andere overgezet hoeven te worden bespaart u niet alleen tijd, maar is er ook minder risico op fouten. Naast het feit dat u op elk moment van de dag inzicht krijgt in de cijfers, maakt u op deze manier ook nog eens een efficiencyslag. 

Ondersteuning bij de analyse

Leuk al die cijfers, maar wat betekent dat nou concreet? Indien gewenst biedt Cabinet ondersteuning bij de analyse van de opgehaalde gegevens. Wij zetten de data graag voor u om in concrete managementinformatie.

 

Bel me terug

Wilt u meer weten over deze dienst?

Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
9 + 2 =
  andere rekenopgave