Over Cabinet adviseurs

Geen standaard financiële dienstverlener

Cabinet Adviseurs is ontstaan uit familiebedrijf Bureau Van der Heijden uit Maastricht en Mr. Ralph Boesten uit Maastricht.

Hoewel we niet allemaal bloedverwanten of aangetrouwd zijn, is ons samenwerkingsverband grotendeels gebaseerd op passie voor het vak, loyaliteit aan elkaar en aan de klanten die ons hun financiële en fiscale vraagstukken toevertrouwen.

Onze neuzen staan in dezelfde richting, daar zorgen wij iedere dag opnieuw voor. Dat doen we door een sterk team om ons heen te verzamelen dat zich wil blijven ontwikkelen en inzetten. Niet alleen voor het bedrijf, maar met name voor u als klant. Kunnen werken in teamverband is bij ons naast kennis, ervaring en ambitie een onmisbare kwaliteit.

De verschillende diensten die ons bedrijf aanbiedt zijn geen losse eilandjes binnen onze onderneming, maar communicerende vaten. Net als de mensen die deze diensten iedere dag met veel plezier voor u uitvoeren, hangt alles met elkaar samen en van elkaar af, daar zijn wij heilig van overtuigd.

U toch ook?

-Cabinet-

'Op iconen gebaseerde metafoor die staat voor de traditionele kast- , lade- en hangmap-benadering van document-organisatie.'

'Traditionele benaming in Duitsland voor de privékelder van de wijnbouwer waarin de mooiste wijnen, voor eigen gebruik, werden bewaard.'

'Geverniste koffer met schuifdeksel. Deze verpakking is gereserveerd voor sigaren van het bovenste gamma.'

'Geheimschat, juweelkamer'