lydia kruft

secretaresse

Na aanvankelijk ruim 8 jaar in de veterinaire sector gewerkt te hebben als dierenartsassistente/praktijkmanager en hoewel ik deze sector ook nog steeds een warm hart toedraag, miste ik toch de dynamiek van kantoor, de veelzijdigheid én precisie van administratief  werk.

In het najaar van 2023 maakte ik voor het eerst kennis met Cabinet Adviseurs en was aangenaam verrast over de collegiale en harmonieuze kantoorsfeer.

Sinds december van datzelfde jaar vertegenwoordig ik ons secretariaat in de breedste zin van het woord.

 

Naast financiële dienstverlening is ook klantenservice een van onze kernwaardes, het mogen bijdragen aan een prettige kantoorsfeer vind ik belangrijk maar óók dat u zich als klant bij ons welkom voelt.

Met ruim twintig jaar administratieve werkervaring, breng ik met gedreven enthousiasme deze vaardigheden in de praktijk als steun en toeverlaat voor alle medewerkers binnen ons kantoor.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn hond Pien een kruising Labrador-Heidewachtel, we beoefenen diverse hondensporten en wandelen graag door het mooie heuvellandschap en genieten samen van ‘wie sjoeën ós Limburg is’!    

Daarnaast besteed ik graag tijd aan familie en vrienden, sporten en koken of juist lekker uiteten gaan en dat laatste het liefst in combinatie met familie en vrienden.

info@cabinetadviseurs.nl

Lydia 2024.jpg